Servicii reorganizare firmă

Credem în ideile bune de afaceri şi susţinem iniţiativa de business. Obiectivul nostru pe termen lung este să creştem antreprenoriatul din România, să-l ajutăm.

Avem grijă de afacerile şi planurile de business ale clienţilor nostri, prin identificarea vulnerabilităţilor şi eliminarea riscurilor cât şi prin siguranţa celor mai bune soluţii.

Preluăm de la antreprenori provocările financiar-contabile și fiscale, securizăm cadrul legal și financiar în care antreprenorul poate lua cele mai bune decizii pentru a-și împlini viziunea pe care o are asupra propriei afaceri.

O tendinţa tot mai des întâlnită în zona de afaceri este aceea a reorganizării firmei prin fuziuni, divizări, achiziţii.

Prin serviciile de consultanţă în restructurare corporatistă, concentrată pe restructurări fiscale şi due diligence fiscal şi financiar, oferim clienţilor noştri cele mai eficiente strategii, şi cea mai calificată reprezentare în faţa autorităţilor relevante.

Misiunea noastră

Echipa noastră este specializată în:

Realizare Due Diligence fiscal în vederea achiziţiilor de companii sau active
Inventarierea activelor şi pasivelor cu ocazia fuziunii
Realizarea situaţiilor financiare de fuziune la data de referinţă
Realizarea transferului de patrimoniu între societăţile care fuzionează
Situaţiile financiare de lichidare pentru societăţile care încetează să existe ca urmare a fuziunii
Consultanţă fiscală anterioară fuziunii şi suport până la finalizarea fuziunii
Auditarea situaţiilor financiare la data fuziunii

Echipa noastră vă poate oferi suport şi consiliere în toate aspectele şi implicaţiile fiscale legate de serviciile prezentate mai sus.

Credem în ideile bune de afaceri şi susţinem iniţiativa de business. Obiectivul nostru pe termen lung este să creştem antreprenoriatul din România, să-l ajutăm.

Cine ne poate solicita serviciile?

Persoană fizică, juridică sau PFA

Firmă în regim S.R.L. sau S.A.

Companie, grup sau reprezentanță